Lördag.

Godmorgon Lördag..
 
Inatt sov jag hemma hos min mor, faktiskt. tog och övergav min kära pojkvän för en natt, och han tyckte det nog var skönt också och fick vara ensam, inte höra mitt tjat om att han hela tiden ska ge mig massage på ryggen när jag ska sova, får så otroligt ont i svanken just när jag ligger ner och ska sova, då är hans händer mirakel för mig.. och han är alltid så snäll som ställer upp..
 
har spenderat för middagen och bara myst, ätit god frukost och julpysslat lite med lillebror, vi har målat snygga kaffemuggar till farmor och farfar som vi ska ge i julklapp tänkte vi. fantasin funkar ibland!
Vid lunch anländer syrran med min bejb hit, så ska vi ut i lokalen och umgås med lite folk. :)
 
Mamma bjuder även på middag idag, så vi blir nog här hela dagen, mysigt och skönt och inte behöva vara hemma, för hemma känns det som att allt handlar om bebis, förbereda sig för bebis, etc så det är rätt skönt och komma iväg och bara slappna av faktiskt. Och jag är så glad att min mamma tar emot mig med sina öppna armar. <3.
 
Nu blir det en duch innan alla kommer och vi ska iväg.
Man kanske ska göra sig lite julfin idag, hehe. inte lätt och göra sig anständig och fin med graviditetshormoner som sprudlar ska ni veta... Jisses vilket humör jag kan få, ibland överraskar jag mig själv..
Höres ikväll. slänger upp lite mer bilder då, telen dog just men som tur är kommer min räddare i nöden med teleladddare. Höres. Ciao.
 
 
 
 
<3<3