nu äre dax !

nu äre det bara några minuter kvar innan piotrek är här..

kommer sakna min familj något såå otroliiigtt!!!! :(

i'll be back
/teldooh!


Sista timmarna at home rå!

Sitter här i morgonrocken nyvaken och bara njuter just nu faktiskt, för såhär lugnt kommer jag nog inte få ha det på evigheter, och absolut inte såhär skönt heller.. Älskar den här soffan!

Sitter och funderar på vart jag ska börja med allt, dock är nästan allt klart i alla fall, men lite kvar.. Sista rycket med alla kläder och smink och hår prodkuter.. Känns lite att man ska åka faktiskt, att jag ska nu iväg 4 månader, igår hade jag verkligen inte några roliga känslor i kroppen.

Igår kväll efter greys anatomy skulle jag försöka sova, haha, in my ass.
Jag somna runt halv fyra , fyra imorse. och inte nog med det, vakna med världens ryck och världens marddrömmar om lastbilsåkning och jag vet inte vad..

Det som gör mest ont just nu är att lämna mina nära, Mamma , villebus, Heidi, storasyster + familj, storebror, och min älskade pappa. Och inklusive kattfasen..
Jag har ju alltid varit den där lilla mamma grisen som alltid är hemma, och sover aldrig borta eller någonting sådant, men innan tivolit förra året ville jag ändra på det, och det är fortfarande jobbigt liksom.

Men nu blire ändring som sagt, drar ikväll när piotrek kommer och hämtar mig.
I'll be back!
/ PEACE OUT


sista rycket liksom!



Påbörjar detta inlägg med en supermysig bild på min lillebror efter duchen, han var så söt när han satt i min knä invriden i sin duchhanduk.. gull..

Idag blev det storhandling till max tror jag, pengarna rullade in på kontot igår så idag tog jag och maja bilen och brummade halva stan, vi åkte kvart i nio imorse bara för att joo båda var vakna då =)
Blev citygross, öb, hc, ica, gallerix, även ett ärende och fixa, och tobakshandling. Haha, vi fick med en hel del alltså.. Skönt det!

Jag måste bara erkänna, att jag har liksom inte fattat ännu att jag ska åka iväg imorgon i fyra månader, det går liksom inte in mitt huvud. Visst efter jag hade handlat allt och så, så bah " vafan jag ska ju dra imorgon ?" Men nu sitter jag här och det känns inte som om jag ska åka, känns som om det är en vecka eller två kvar..
Men kan kanske komma hem några gånger i mellan, det vet jag icke hur det blir. När man lever på tivolit, då vet man aldrig hur framtiden ser ut. Allting någonting som ändras, haha :)
Så jag ställer in mig på FYRA månader..


Nu sitter jag i soffan och bara slöar faktiskt, tittar ut och tänkte att det var en jäkla tur att jag och pappa inte gick till halvars och åt glass. för fyfan vilket skit väder det blev nu, det regnar ju till och med? illa!
Vill ha varmt och stor sol.

/ PEACEOUT




segsöndag ...

orkar inte skriva nuuu men kan uppdatera lite ikväll, ;)

på bilden ser ni första blommorna ville har någonsin plockat och dom fick storasyster tilla!! stoolt!!

skriver ikv
//PEACEOUT


Lång dag!

Gokväller på er (:

Idag har det vart en lång dag,
Ställde upp och hjälpte mamma med loppisen idag och den började 10 till 15 så idag har man stått ute och fått frisk luft hela dagen, så idag kan jag lova att jag somnar nog innan huvudet hamnar nere på kudden!
Men det är skönt det också.

Imorgon ska jag iväg med mamma och några till på påskmarknad, haha :)
försöker och umgås med min familj som jag bara kan nu innan jag ska åka iväg en bra stund, ska åka torsdag nästa vecka , och kommer inte hem förns om ca fyra månader, så jag känner lite ångest inför detta. men jag får träffa min älskade pojkvän, och gamla goa vänner så det ska bli skönt, och vara ute på vägarna, love it!

Nu blire en avkylande duch, efter all solvärme idag är jag fortfarande varm, haha :)
Nu blire slapp, sen sova. Puss
/ PEACEOUT



I love my family <3

klockren dag idag!

kööör på en snabb mobilbloggning :))

har haft underbart väder hela dagen idag och har varit ute mest hela dagen med mamma och lillebror :))

nu på kvällen kom johanna och molly hit, johanna nördar vid datorn och molly ligger brevid mig här i soffan ! mys !

nu ska jag glo tv, låååång dag imorgon, kommer skriva om det imorgon så ni får vara liiiite nyfikna ;)
/PEACEOUT


soffhäng!!

Efter en halvslö dag idag så sitter jag nergosad i soffan framför tvn och bara tar det lugnt.. inte illa!

Lite om min dag då : Maja min gamla barndomsvän kom hit och tog en kaffe och vi satt på balkongen och sola och prata en massor skit med mig , det var länge sen vi träffades och då har man mycket att prata om :)
Sen kom mamma hem med villebus och fixade käk och åt det, sen gick ner till carola och tog en fika.. mysfaktor på hööögnivå!

Nu på kvällen har jag fortsatt med all mitt packande, piotrek kommer nog svimma och svära en hel del när han kommer på torsdag och hämtar mig.. hihihi...

Nu blire lugna gatan sen glo bigbrother och efter det law and order, en av favorit serierna :)
måste passa på att sitta vid tvn och bara slöa, snart dra jag igen ;)
MEEEEN , jag trodde de här skulle bli en kort uppdatering för jag bloggar ifrån telen men det icke!
vi hörs imorgon!

/PEACEOUT


to my big brother!

Jag har någonting jag verkligen vill skriva av mig om idag faktiskt.. Kanske är en tjatig grej och skriva om men eftersom folk inte förstår innebörden eller respekten kring detta så kan jag nog tjata lite till!

Igår satt jag och kollade på programmet bigbrother och blev aning rädd och även skapligt jävla förbannad, helt ärligt nu alltså.
Det finns en kille inne i huset som är tydligen är bisexuell, jag trodde det var ett skämt från början men jag missuppfatta det helt, meeen i alla fall , då är det en till kille som heter då Sipan som kränker honom för hans sexualitet? Hur kan man ens göra sådna personliga påhopp?
Jag trodde vi hade kommit liiiiite längre i människans utveckling att man förstår att alla är precis lika mycket värda, även om man dras till samma kön, eller om man kommer från ett annat land, eller har sämre ställt med ekonomin än vad dom andra har, ALLA HAR SAMMA VÄRDE!
Jag blir sååå snee när folk ska sitta och kränka andra människor för saker som kanske minimerar dom lite i denna grymma värld, jag förstår inte vitsen?

Jag har en bror som är homosexuell, och han ska även gifta sig här snart med sin man andreas, och jag kan nog inte vara mer glad, jag ser en sån kärlek som är så stark, starkare än många andra bland oss.
Och jag har sett min bror från att vara den lilla stallpojken som tog emot skit av många, till att växa upp till en man som kan ta för sig och visa våga vem han är. han skäms inte, och det gör inte jag heller över honom. jag kan nog inte bli mer stolt än vad jag redan är!


Jag tror jag kommer slå sönder mammas tanigent bord så hårt som jag skriver för jag blir så jävla förbannad över sånt här, för fan människor väx upp!!!

/ PEACEOUT!



Jag lägger upp denna bild, för jag ser hur stor kärleken är på den här bilden, och hur fantastisk känslan är när man blir älskad tillbaka av den man älskar, så detta inlägg ägnar jag åt min storebror, för han är den modigaste människan i min omkrets!
Big love to you big b!

solen skiner, underbart!

Godmorgon, idag tog jag mig en sovmorgon för jag kände för det, :)
Smsa heidi direkt och fråga om hon skulle ta en promenad med mig till centrum för att sedan ta en glass i solen, och bara snacka en massor skit! Och fick svaret " Lätt att vi ska " . :D

Så nu ska jag sätta igång plattis, för mitt hår står åt alla håll och kanter.. lite jobbigt faktiskt, haha.. Enda sen heidi klippte mig kort har jag fått så jädrans konstiga frisyrer när jag vaknar på morgonen.. Konstigt! haha

Nejmen nu ska jag göra mig iordning, skriver ikväll!
/ PEACEOUT




Min själsfrände ! <3

Första inlägget , here we go!

Tjenis penis!

Jag hade en annan blogg innan jag skaffade den här, och då hette jag teeldooskriver.blogg.se, men nu har jag uppdaterat mig lite och ska försöka vara super mer duktig på att blogga, kommer blogga om mer intressanta saker nu, och kommer inte bli så enformigt. :)

Den andra bloggen kommer jag dock ha kvar, bara för jag har så mycket i den som är så känsligt, många känslor, många minnen, och jag vill inte bara radera det genom och klicka bort min blogg.. hehe!

Och btw kommer jag åka iväg den 29e och jobba på tivolit igen, så kommer blogga även därifrån så de kan bli rätt  roliga inlägg dåva!

Nej men nu ska jag ragga upp någon som kan fixa en blogg design till mig, höhö..
Lizette, känner du dig träffad ;) ?

/ PEACEOUT


Välkommen till min nya blogg!